Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

...Ruby Woo ή Russian Red... ?



 Μιας και ήρθαν οι γιορτές και πολλές από εμάς θα επιλέξουν
ένα κόκκινο κραγιόν για τα ρεβεγιόν! Είναι η πιο σέξι, πιο θηλυκή, πιο vamp, πιο   

χαρακτηριστική τέλος πάντων εκδοχή του κραγιόν. Ομορφαίνει το πρόσωπό μίας γυναίκας, αλλάξει όλο της το ύφος με ένα πέρασμα και κακά τα ψέμματα την κάνει να νιώθει ακαταμάχητη! Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια σύγκριση ανάμεσα στα δύο αγαπημένα μου και πιο δημοφιλή κραγιόν της MAC!








1) Rubby Woo  2) Russian Red


Ruby Woo
Russian Red
 Το Ryby Woo φοριέται πολύ, είναι ίσως πιο διαδεδομένο από το Russian Red! Το αγαπημένο κόκκινο της Σίσσυ Χρηστίδου και της Rihanna! Το Russian Red χιλιοφορεμένο σε πολλά tutorials πολλών youtubers'!!! Και τα δύο έχουν μπλε υποτόνους και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες! Ας δούμε τι διαφορές μπορούμε να βρούμε ανάμεσα στις δύο αυτές αποχρώσεις...... Το Ruby Woo; Ναι, είναι πολύ σταθερό, νομίζω στο κουτί χαρακτήριζαν το τελείωμα retro matte, πιο ματ δεν έχω ξανασυναντήσει. Αλλά και γι'αυτό το λόγο δεν αρέσει σε κάποιες, είναι πολύ ''στεγνό'' και δεν είναι το πιο εύκολο στη χρήση αν έχεις συνηθίσει τα πιο ενυδατικά. Αλλά φαίνεται βελούδινο ,he Η απόχρωση είναι ένα θέμα επίσης. Δεν είναι το κλασικό, ουδέτερο κόκκινο όπως το Russian Red αλλά σε πιο ψυχρό τόνο που νομίζω οτι εμπεριέχει και τόνους του φούξια. Βγαίνει πιο φωτεινό και pin up, σε άλλες δε θ'αρέσει αυτή η τάση προς φούξια... Το Russian Red είναι πολύ πολύ σταθερό, απλά μην το βάλεις σε σκασμένα χείλη, θα περάσεις δράμα!

«Κόκκινο είναι το πάθος. Κόκκινη είναι η αγάπη. Κόκκινος είναι ο έρωτας. Κόκκινο είναι το αίμα. Κόκκινη βλέπω τη ζωή. Κόκκινα θέλω να είναι τα χείλη μου! Χρησιμοποιώ μάλιστα 5 διαφορετικά κόκκινα κραγιόν για να φτιάξω το δικό μου κόκκινο.» (Marilyn Monroe)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου