Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

...Clinique Make Up Remover...




...Review....

Γεια σας κορίτσια....!!! Πριν από 2 περίπου μήνες, με αγορές άνω των 60 ευρώ από την Clinique είχε η καθεμία μας σαν δωράκι ένα νεσεσέρ με διάφορα προϊόντα της εταιρείας σε συσκευασίες ταξιδιού! Μερικά από αυτά ήταν μία σκιά ματιών, ένα lip gloss, μια κρέμα νυχτός και.... το Clinique Make Up Remover For Lips, Lashes & Lips!

Έχω τελειώσει 2 τέτοια προϊόντα σε συσκευασία δείγματος για το ντε μακιγιάζ στα μάτια και η εμπειρία μου???? Αφαιρεί τόσο απαλά και τέλεια το μακιγιάζ από τα μάτια χωρίς καθόλου τρίψιμο!

-Η Συσκευασία-

Κομψή, πλαστική συσκευασία σε μωβ απόχρωση με μεταλλικό καπάκι




-Το Προϊόν-

To προϊόν αποτελείται από δύο φάσης (διφασικό) ! Ένα πιο υδαρές και ένα πιο παχύρρευστο μέρος! Αφαιρεί το μακιγιάζ από το καπάκι του ματιού, τις βλεφαρίδες και τα χείλη! Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο!

-Χρήση-

Ανακινούμε καλά τη συσκευασία ώστε να ενωθούν τα προϊόντα των δύο φάσεων! Βάζουμε μία ποσότητα σε ένα δίσκο ντε μακιγιάζ, τοποθετούμε το δίσκο στο μάτι και για καλύτερο αποτέλεσμα αφήνουμε για 10" και εν συνεχεία αφαιρούμε το μακιγιάζ προς τα κάτω ώστε να μην τραυματίσουμε τις βλεφαρίδες μας! Μια ακόμη κίνηση για να φύγει και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ κάτω από το μάτι και...καθαρίσαμε! Αφαιρεί το μακιγιάζ σε βάθος! Ακόμα και το αδιάβροχο!



-Τιμή-

H τιμή του είναι στα 20 ευρώ τα 125 ml...

-Εντυπώσεις-

Θα αγοράσω σίγουρα και το κανονικό του μέγεθος καθώς είναι το μοναδικά ντε μακιγιάζ που αφαιρεί οποιαδήποτε μάσκαρα τόσο απόλυτα χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρήσω την περιοχή των ματιών και τις βλεφαρίδες μου! Αν και η τιμούλα του είναι λίγο "τσιμπημένη" το προτείνω ! Περιμένω και τα δικά σας σχόλια, αν το έχετε δοκιμάσει καθώς και προτάσεις για παρόμοια προϊόντα!


Μέχρι να τα ξαναπούμε.....
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!



3 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ το post σου..θα ήθελες να ακολουθήσουμε ο ένας τον άλλον; θα ήταν μεγάλη χαρά για μας να ξέρουμε την άποψή σου….
    Φιλιά, , http://laviestsuperbe.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά όμορφα και ενδιαφέροντα θέματα!!! Θα ανυπομονώ για κάθε καινούριο blogspot!!!

      Διαγραφή
  2. φαίνεται πολύ ωραίο,μμπορείς να κοιτάξεις και στο ίντερνετ μήπως το βρεις φτηνότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή