Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

... KIKO Cosmetics...



Σε πρόσφατο ταξίδι μου στη Ρώμη και ενώ περπατούσα στον εμπορικό δρόμο Via Del Corso  και χάζευα τις υπεροχές βιτρίνες των καταστημάτων, τα οποία ήταν άδεια από κόσμο (κι εκεί υπάρχει κρίση όπως θα ξέρετε), ξαφνικά περνάω μπροστά από ένα κατάστημα γεμάτο....γυναίκες! Γινόταν ένας μικρός πανικός! Σηκώνω το κεφάλι μου να δω για ποιο κατάστημα πρόκειται.  Μόλις βλέπω ΚΙΚΟ κατάλαβα αμέσως το λόγο που ήταν γεμάτο και έτρεξα να δοκιμάσω τα προϊόντα της γνωστής σε αυτές τις πόλεις (Ρώμη, Μιλάνο κλπ.) μάρκας drugstore καλλυντικών! Ας δούμε παρακάτω τί αγόρασα...


For My Lips


  Τα κραγιόν της ΚΙΚΟ από τη σειρά SMART LIPSTICK πέρα από την τέλεια τιμή τους στα 2,5 ευρώ, έχουν ενυδατική ύφη στα χείλη και μεγάλη διάρκεια! Για καθημερινή χρήση διάλεξα τις αποχρώσεις Νο 78 και Νο 92....




Νο78: Πρόκειται για μία light brown απόχρωση ιδανική για καθημερινή χρήση! Αφήνει τα χείλη μου ενυδατωμένα και η διάρκεια του είναι ικανοποιητική (μέχρι και 5 ώρες)
Νο92: Μια nude απόχρωση με ροζ υποτόνους, λίγο πιο ανοιχτό από την απόχρωση Νο78 κι αυτό υπέροχο για ένα πρωινό μακιγιάζ!





Από τη σειρά VELVET MAT- SATIN LIPSTICKS με την εκλυστική τιμή τους στα 6,90 ευρώ και την πολυτελή χρυσή συσκευασία τους, διάλεξα τις έντονες αποχρώσεις Νο 604 και Νο 605...




Νο 604: Μια κόκκινη -  κοραλλί απόχρωση ιδανική για την άνοιξη με ματ αποτέλεσμα που διαρκεί ώρες πάνω στα χείλη χωρίς να τα ξεραίνει!
Νο 605: Το αγαπημένο μου από όλα! Ένα υπέροχο πορτοκαλί κραγιόν που δε θα το αποχωριστώ όλο το καλοκαίρι!


For My Eyelashes

τιμή... 3,90 ευρώ

Μάσκαρα extra volume brush! Ένα τεράστιο βουρτσάκι με πλαστικές τριχούλες! Ιδανικό για όγκο στις βλεφαρίδες και έντονο μαύρο χρώμα! Δυστυχώς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα για να σας πω τις εντυπώσεις μου!



τιμή...3,90ευρώ

Μάσκαρα maxi brush! Με ένα μακρύ, τρίχινο βουρτσάκι που πιστεύω θα βοηθάει πολύ στο διαχωρισμό των βλεφαρίδων! Αναμείνατε να τη δοκιμάσω και να κάνω ένα σχετικό review!


τιμή... 3,90 ευρώ
Μάσκαρα curling! Η αγαπημένη μου! Το καμπυλωτό, πλαστικό βουρτσάκι της δίνει όγκο και σχήμα στις βλεφαρίδες μου! Το χρώμα της δεν είναι τόσο έντονο, αλλά είναι πολύ καλή βάση για να συνεχίσετε με μία άλλη μάσκαρα με περισσότερο χρώμα στο τελείωμά της!




Και τέλος μάσκαρα super colour! Χρώμα στις βλεφαρίδες καθώς ανοίγει ο καιρός και ο ήλιος τις κάνει να φαίνονται μοναδικές! Διάλεξα ένα πράσινο- πετρόλ χρώμα που πάνω στις βλεφαρίδες μου δείχνει πανέμορφο και τις δίνει, πέρα από το χρώμα και μήκος! Εσείς ποιες χρωματιστές mascara έχετε δοκιμάσει?

For my eyes

τιμή...5,90 ευρώ

Pigment loose eyeshadow! Σκιά σε ελεύθερη μορφή! Νο 28! Μπρονζέ- ροδακινί! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα pigment της MAC! Σταθερό πάνω στο μάτι, δίνει το εφέ τις υγρασίας και λάμψη φανταστική! Σε επόμενο post θα συγκρίνω τα δυο pigment εκτενέστερα!




Σίγουρα μετάνιωσα που δεν πήρα περισσότερα! Αν ποτέ βρεθείτε σε κατάστημα της KIKO πραγματικά δοκιμάστε τα όλα! 

...KISSES...

6 σχόλια:

  1. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΩ MAC ΤΑ ΚΙΚΟ ΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!ΜΑΓΔΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το καλύτερο??? Η σχέση ποιότητας και τιμής! Αγαπώ ΚΙΚΟ και ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι μου σε πόλη με καταστήματα ΚΙΚΟ....!!!

      Διαγραφή
  2. geia sas kai egw dokimasa apo mia fili prosfata kai pragmatika mou aresan poli!exete idea pou mporw na agorasw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε τι γίνεται με αυτά τα Kiko??? Δεν είναι αδικία να μην τα βρίσκουμε στην Ελλάδα;;;

    Έχεις Tag!!!

    http://fashion-acholics.blogspot.gr/2013/12/my-first-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις τα ανακάλυψα, χαζεύοντας σε ενα beauty blog :) Απο ότι βλέπω μπορεί κανείς να τα αγοράσει online απο το http://www.kikocosmetics.eu/ και να τα έχει σε μερικές μέρες στο σπίτι! Τρέχω να επιλέξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΙΤΙΛΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ?
    ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑς...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή