Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

...Mini Spring Haul...


Γεια σας ladies!!! I'm back! Μα τί ωραίο καιρό μας κάνει σήμερα! Ανοιξιάτικο...! Ανοίγει ο καιρός, ανοίγει και η όρεξη για ...shopping! Ας δούμε μερικές από τις πρώτες μου ανοιξιάτικες αγορές!

LIPS

Sephora Cream Lip Stain

Μια δελεαστική προσφορά των SEPHORA την προηγούμενη εβδομάδα (όλα τα προϊόντα χελιών sephora 1+1 δώρο) με έκανε να πάω την πρώτη κιόλας μέρα σε ένα κατάστημα! Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα lip cream stain που τόσα καλά λόγια έχω διαβάσει και... Voila...:
Νο 3 και Νο 1
1)Νο3: Ένα φανταστικό σκούρο φραουλί, ότι πρέπει για άνοιξη και καλοκαίρι!
2)Νο1: Ένα φωτεινό καλοκαιρινό κόκκινο που με μια γραμμή eye liner και μπόλικη maskara θα δώσουν ένα τέλειο pin up look στα ανοιξιάτικα βράδια μου!

    Έχουν τη συσκευασία ενός lip gloss με το κλασικό βουρτσάκι, αλλά σε λίγα λεπτά στεγνώνουν πάνω στα χείλη αφήνοντάς τα mat! Η διάρκειά τους???? "Δεν υπάρχει"!!! Δοκιμασμένα και σε ποτό και σε φαγητό! Δε φεύγει με τίποτα!Η απόδοση χρώματος είναι τέλεια με το πρώτο πέρασμα!Η τιμή τους είναι 11,40 ευρώ το ένα! 






Sephora Colour Lop Last

Εκμεταλλευόμενη την προσφορά που σας προανέφερα και σαν λάτρεις των long lasting lipsticks πήρα να δοκιμάσω το εξής:

Νο 14 και Νο 18
1)Νο14: Ένα όμορφο,ανοιχτό,ροζ κοραλλί χρώμα.
2)Νο18:Βαθύ,κόκκινο,κοραλλί χρώμα, μοναδικό!
Το λέει και το όνομα τους! Lip Last! Και η διάρκειά τους είναι μεγάλη! Σταθερά κραγιόν με αδιάβροχη φόρμουλα που δε θα μουτζουρωθείτε ποτέ! Πολύ απαλά στα χείλη και με υπέροχο άρωμα! Η τιμή τους είναι 13,40 ευρώ το ένα!

FACE

H&M Blusher Spring Flower

Το πρώτο πράγμα που με τράβηξε ήταν το σχέδιο αυτού του ρουζ! Άκρως ανοιξιάτικο μου έφτιαξε τη διάθεση! Μόλις είδα και την τιμή του μπήκε αμέσως στη σακούλα! Μόνο 3,95 ευρώ για τα 6gr της συσκευασίας! Το χρώμα που βγάζει όταν περάσετε το πινέλο σας απ'όλα τα χρώματα είναι ένα γλυκό, με λίγες λάμψεις, ροζ χρώμα! Στη συσκευασία περιέχεται ένα πλατύ πινελάκι και ένα καθρεφτάκι, κάτω από το ρουζ!



EYES
Η&Μ Full Lashes Mascara Blue

Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ χρωματιστές mascara! Έτσι έπεσε το μάτι μου στην μπλε mascara των Η&Μ και λόγω της χαμηλής του τιμής ( 5,95 ευρώ) είπα να τη δοκιμάσω! Το χρώμα της, έντονο μπλε ηλεκτρίκ! Στις βλεφαρίδες γράφει πιο σκούρο χωρίς όμως να αφήνει πολύ χρώμα! Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό και δεν δίνει κάποιο έντονο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες παρά μόνο λίγο μπλε χρώμα! Δε θα την ξανά αγόραζα! 





....και αυτά ήταν μόνο η αρχή....

5 σχόλια:

  1. Με γεια σου,και εμένα το ρουζ από Η&Μ μου άρεσε πολύ καθώς και το lip cream Νο 3 από sephora!!!Ωραίo post μύρισε άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ- πολύ! Όντως μύρισε άνοιξη! Το Νο3 lip cream είναι πραγματικά φραουλί και σε πολύ καλή τιμή (στα 6 ευρώ) αν πάρεις 1+1 δώρο με την προσφορά των SEPHORA ή της VODAFON με το μηνυματάκι που στέλνεις!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημέρα μου ήρθε και μήνυμα από τη Sephora για 25% ως 6/4 για όλες τις μάρκες καλλυντικών αλλά μόνο για τους κατόχους της κάρτας!!! Να που θα μου φανεί και χρήσιμη επιτέλους αυτή η κάρτα!

    Να σε ρωτήσω τι προτείνεις το κραγιόν ή το λιπ κριμ καλύτερα; Θέλω διάρκεια αλλά θέλω και έντονο χρώμα. (Πολλά θέλω το ξέρω χιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'εμένα δεν ήρθε ακόμα το μήνυμα! :-( Καλά λες! θα φανεί και κάπου χρήσιμη αυτή η κάρτα! Λοιπόν! Νομίζω αυτά τα.. πολλά που θέλεις (πράγματα που θέλω κ εγώ χιχιχι..) τα έχουν τα lip creams! To χρώμα τους είναι πιο έντονο (μπορείς να το "χτίσεις" βάζοντας και ξαναβάζοντας, αν και με την πρώτη στρώση είναι απίθανο) από τα κραγιόν και η διάρκειά τους λίγο καλύτερη! Το μόνο αρνητικό που τους βρίσκω είναι ότι δεν είναι τόσο ενυδατικά (οπότε θέλει ένα balm από κάτω). Οι matt αποχρώσεις του είναι τέλειες και κυρίως αυτές που προτείνω παραπάνω! Περιμένω εντυπώσεις....

      Διαγραφή