Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

... asos ...


  Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα από τα αγαπημένα μου on line καταστήματα του εξωτερικού! Το www.asos.com ....! Ένα από τα οικονομικότερα on line stores με συχνές προσφορές και εκπτώσεις και το σημαντικότερο.... δωρεάν παγκόσμιο delivery! 
   Τί θα βρεις: Είναι φημισμένα για τα casual, άνετα ρούχα του, τόσο γυναικεία όσο και αντρικά. Επίσης μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα (που είναι οι αγαπημένες μου επιλογές σε κάθε μου παραγγελία) και αξεσουάρ! Αν πετύχετε περίοδο εκπτώσεων, πραγματικά συμφέρει να ανανεώσετε κάποια κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σας! 
Ας δούμε μαζί κάποιες από τις τελευταίες μου αγορές σε κοσμήματα!

Pieces Katrine Shop Necklace - Gunmeta
TIMH: 5,85 E

TIMH: 10,39 Ε

ASOS Two Row Love Necklace - Gold 
ΤΙΜΗ: 7,79 Ε 
ΤΙΜΗ: 11,37 Ε
ΤΙΜΗ: 11,37 Ε

River Island Encrusted Heart And Flower Earrings Three Pack
ΤΙΜΗ: 9,09 Ε


      Επιλέγω κυρίως κοσμήματα διότι είναι τα μόνα "ψεύτικα" που δε μου προκαλούν αλλεργία! Οποιοδήποτε κόσμημα που δεν είναι χρυσό ή ασήμι μου προκαλεί έντονη φαγούρα και συμπτώματα αλλεργίας στο δέρμα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να φοράω κοσμήματα χαμηλής αξίας από καταστήματα με fashion jewelleries όπως BERSHKA , H$M, SFAIRA.PROMOD κλπ! Ευτυχώς ανακάλυψα ότι το υλικό που χρησιμοποιείται για τα κοσμήματα του asos δεν μου προκαλούν τέτοια συμπτώματα και πραγματικά με έχουν σώσει! Γι'αυτό λοιπόν όσες από εσάς έχετε παρόμοιο πρόβλημα σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτά σε κάποια παραγγελία σας!


 Μια επίσκεψη στο αγγλικό site του asos θα σας πείσει!
Φιλιά πολλά!!!


6 σχόλια:

  1. aaaaa...exw pswnisei ki egw polles fores apo asos kai rouxa kai axesouar!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ακόμη δεν έχω δοκιμάσει να πάρω ρούχα!!! Θα το κάνω σύντομα....! Ελπίζω να είναι τόσο καλά όσο τα κοσμήματά του!!!

      Διαγραφή
    2. theloun ligo prosoxi oson afora ta mege8i!!exw agorasei palto,forema kai tsantaki! ;)

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω ψωνίσει κάτι ακόμη από το asos αλλά μπαίνω τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα για να χαζεύω! Αν μη τι άλλο κυκλοφορούν όλες οι τάσεις σε αυτό!

    Άσχετο, λατρεύω τα νυχάκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οτί πρέπει για να χαζεύουμε καθημερινά! Ακόμα και να μην αγοράσεις κάτι , παίρνεις ιδέες για τις τάσεις της μόδας! ;-)
      Ευχαριστώ πολύ για τα νυχάκια!!!

      Διαγραφή