Τρίτη 9 Απριλίου 2013

...Colourful Eye Pencils...






Η άνοιξη έχει έρθει, αλλά ο καιρός δε λέει να μας αφήσει να τη χαρούμε! Ο Απρίλης είναι εδώ και η διάθεση, παρ'όλα αυτά είναι ανεβασμένη! Επιτελούς θα βάλουμε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά μας , στα ρούχα και το μακιγιάζ μας! 
Τα χρωματιστά μολύβια ματιών είναι τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που ξετρυπώνω με το που μπαίνει η άνοιξη και ανοίγει λίγο ο καιρός (όταν το αποφασίσει) ! Ας δούμε παρακάτω τη μικρή μου συλλογή!


Supersmooth Waterproof Eyeliner



Μαλακά, σταθερά και αδιάβροχα μολύβια από τη SEVENTEEN! Είναι τα αγαπημένα μου χρωματιστά μολύβια! Τα μολύβια αυτά προσφέρουν μεγάλη απόδοση χρώματος και διάρκεια όλη την ημέρα. Περιέχουν βιταμίνη Ε και Jojoba Oil. Δεν μουτζουρώνουν και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα, οπότε είναι κατάλληλα για όσες από εσάς φοράτε φακούς επαφής!


Softline Waterproof Eyeliner

27- TROPICAL GREEN                                                                         19- DEEP BLUE

Επίσης, μαλακά, σταθερά και αδιάβροχα τα χρωματιστά μολύβια από τη RADIANT! Μεγάλη διάρκεια  στο μάτι χωρίς να τρέχουν και να μουτζουρώνουν! Από τη μία πλευρά είναι το μολυβάκι και από την άλλη υπάρχει ένα σφουγγαράκι για τυχόν σβήσιμο του χρώματος!





Για να ρίξουμε μια ματιά στο πώς γράφουν....


Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπουμε:
  • Seventeen No30 Midnight Mauve
  • Seventeen No37 Magical Purple
  • Seventeen No42 Winter Petrol
  • Seventeen No 49 Winter Jade
  • Seventeen No16 Blue Diamond
  • Radiant No19 Deep Blue
  • Radiant No27 Tropical Green




Ας δούμε μερικούς τρόπους εφαρμογής χρωματιστού μολυβιού και να πάρουμε ιδέες...












Έχετε δοκιμάσει κάποιο μολυβάκι που θα έπρεπε να έχω στη συλλογή μου; Ανυπομονώ για τις προτάσεις σας για καινούριες αγορές.....

...kisses...

8 σχόλια:

  1. Άλλαξες το design του blog σου; πολύ ανοιξιάτικο!!! Λατρεύω την εικόνα με το ουράνιο τόξο για μακιγιάζ!!!!

    Από το marie claire πήρα κάτι μολυβάκια της erre due σε τυρκουάζ και λαδί! Απίστευτη διάρκεια και πολύ μαλάκα!!! Αν δεν το έχεις πάρει το περιοδικό ψάξτο έχει 27 αποχρώσεις δώρο, δύο σε καθένα!

    Για μαύρο πάντως παίρνω ένα μηχανικό της L'oreal!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου άρεσε η αλλαγή? Κάνω μερικά "πειράματα" ως αρχάρια στο blogging! Ελπίζω να φτιάχνει λίγο τη διάθεσή μας το ανοιξιάτικο design!!
      To marie claire ε? Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία, καθώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τα μολύβια της Erre Due!
      Ούτε το μηχανικό της L'Oreal έχω δοκιμάσει! Με έχει βολέψει πολύ το μαύρο μολύβι του KORRES!! Πολύ μαλακό για την waterline! Αλλά κάθε πρόταση καλοδεχούμενη για περαιτέρω δοκιμές!:-)

      Διαγραφή
  2. αγαπώ μολύβια ματιών,σε όλα τα χρώματα!!!και τα χρώματα που έχεις είναι απίθανα!!!έχω πάρα πολλά η αλήθεια είναι,αλλά ειδικά για το καλοκαίρι με ένα έντονο μολύβι,είσαι έτοιμη!!!! erre due και seventeen για μένα είναι από τα καλύτερα,επίσης η tommy g έχει κάτι ωραία διπλά,αλλά είναι λίγο πιο σκληρά με 5.90(απτη μια μεριά είναι μάυρο και απτην άλλη έχει χρώμα),η mineral cosmetics με μόνο ένα ευρώ,η lovie έχει ωραία με 1.50 και η avon έχει ωραία μηχανικά!δε μου έρχεται κάποιο άλλο αυτή τη στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ- πολύ για τις προτάσεις!! Όντως με ένα χρωματιστό μολύβι και μπόλικη μάσκαρα, το καλοκαίρι, είσαι έτοιμη! Με τη SEVENTEEN είμαι πολύ ευχαριστημένη! ΕRRE DUE θα δοκιμάσω το συντομότερο! Τα διπλά της TOMMY G τα έχω δοκιμάσει (συγκεκριμένα το διπλό με τις αποχρώσεις μαύρο- ασημί)! Αλλά, όπως πολύ σωστά διαπίστωσες κι εσύ, είναι λιγάκι σκληρά για τα μάτια και κυρίως για το εσωτερικό των ματιών και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων! Η LOVIE είναι μια εταιρεία που δεν έχει τύχει ακόμη να βρω στα τύπου 1 ευρώ μαγαζάκια και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα μολύβια και τα κραγιόν της!

      Διαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφα χρώματα, ειδικά τώρα που είναι άνοιξη είναι καλό να ξεκολήσουμε από το μαυρο και το καφε!
    nice post!
    Ακολουθώ το Blog σου, αν θες κανε μια επίσκεψη και στο δικό μου, thanx!
    www.allurelab.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα μαύρα μολύβια μας και ειδικά για το πρωινό μας μακιγιάζ!

      Διαγραφή
  4. Φαίνονται τέλεια αλήθεια!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/
    https://www.facebook.com/FashionEvELand?ref=tn_tnmn

    ΑπάντησηΔιαγραφή