Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

My BBs..!

Hello my ladies!
BB creams! Ξεκίνησαν από τη Δύση! Έφτασαν στην Ευρώπη! Χιλιάδες γυναίκες θέλησαν να δοκιμάσουν τα balms που ευθύνονται για την πορσελάνινη επιδερμίδα των γυναικών στην ανατολική και νοτιοανατολική Ασία!





Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ
Λένε ότι οι ΒΒ (Blemish Balms) creams εμφανίστηκαν στη Γερμανία γύρω στο 1960 από τον Dr. Christine Schrammek! Η δερματολόγος αυτή, τις χρησιμοποιούσε για την προστασία του δέρματος των ασθενών που μόλις είχαν υποστεί κάποια επέμβαση! Είκοσι χρόνια αργότερα οι BB creams (Beauty Balms) παρουσιάστηκαν στην Κορέα ως το μυστικό των ηθοποιών της χώρας για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους!

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ
Οι BB creams που κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο υπόσχονται, στην πλειοψηφία τους, ενυδάτωση  ελαφριά κάλυψη, αντηλιακή προστασία, λάμψη! Πιο ειδικευμένες ΒΒ μπορούν να προσφέρουν ματ αποτέλεσμα, ρύθμιση λιπαρότητας, ομοιόμορφο τόνο, αντιγηραντικά οφέλη!

MY BBs
Έχω δοκιμάσει μόνο δύο BB creams μέχρι στιγμής! Την BB cream της GARNIER για λιπαρά δέρματα  και την THE PREMIUM BB cream INTENSE CLASSIC BALM από την SKIN79!


REVIEWS

GARNIER








Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει 40ml και κοστίζει 9.90 ευρώ! Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις  light και medium! Πήρα την medium για εμένα, αλλά δυστυχώς είναι λιγάκι σκούρη για την επιδερμίδα μου! Είναι όσο πρέπει ενυδατική για την δική μου, λιπαρή επιδερμίδα και το τελείωμα της είναι , πραγματικά, ματ! Μερικές φορές ίσως χρειαστεί λίγη πούδρα στην περιοχή Τ....! Η κάλυψή της, αρκετά καλή! Έχει μια ελαφριά μυρωδιά οινοπνεύματος και είναι λεπτόρευστη! Περιέχει SPF25!!!






SKIN79







Αυτή η Κορεάτικη ΒΒ cream περιέχει 43,5gr και κοστίζει από 7-10 ευρώ από το e-bay! Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε μία απόχρωση, αλλά ευτυχώς είναι ό,τι πρέπει για τον τόνο της επιδερμίδας μου!   Η συγκεκριμένη κέρμα απευθύνεται σε δέρματα με ακμή γι'αυτό και είναι πολύ-πολύ καλυπτική! Το αποτέλεσμά της είναι ματ, αλλά όχι τόσο όσο της GARNIER! Τη θέλει την πουδρίτσα της! Έχει εκχυλίσματα διαφόρων φυτών που βοηθούν στην καταπολέμηση της ακμής και στην λεύκανση του δέρματος! Περιέχει SPF35..!!!!!





MY LOVE
Η αγαπημένη μου είναι η Κορεάτικη ΒΒ της SKIN79! Καλύπτει τέλεια το ακνεικό μου πρόσωπο και συμβάλει στην καταπολέμηση της ακμής μου!




Περιμένω και της δικές σας προτάσεις για ΒΒ creams! 
Φιλιά πολλά....!




7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια BB κρέμα! Είναι ιδανική για το πρωινό μακιγιάζ σου και ο δείκτης προστασίας τους είναι απαραίτητος αυτήν την εποχή!

      Διαγραφή
    2. exeis dikio!!alla xrhsimopoiw to moisture tint apo mac (pou einai enudatiki me xrwma) kai exei kai spf15..opote molis mou teleiwsei 8a dokimasw kapoia bb..pros to paron eimai kalummeni!

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλή κ αυτή σου η επιλογή! Δεν το έχω δοκιμάσει!!!

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφέρον ποστ!!!! Εγω έχω τη bb της garnier την άλλη σειρά που δεν ειναι ματ το αποτέλεσμα χωρίς δείκτη προστασίας! Δεν Ειμαι και πολύ ικανοποιημενη να σ πω την αληθεία!!!!! :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν έχω δοκιμάσει την πρώτη BB της GARNIER , δεν έχω ακούσει και τις καλύτερες κριτικές! Η νέα τους ΒΒ cream με ματ τελείωμα είναι μακράν καλύτερη! Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει προσφορά -35% στις ΒΒ κρέμες σε HONDOS και SEPHORA....! Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια καινούρια! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Είναι αλήθεια!!! Οι κρέμες ΒΒ είναι οι μοναδικές που προσφέρουν ενυδάτωση, χρώμα και προστασία!! Έχω δοκιμάσει τη ΒΒ avon nutraeffects η οποία είναι υποαλλεργική και χωρίς parabens, κατάλληλη και για ευαίσθητη επιδερμίδα. Βγαίνει σε δύο συσκευασίες με δείκτη προστασίας 15. Η μία είναι για λάμψη για κανονική επιδερμίδα και η άλλη είναι ματ για μεικτή/λιπαρή επιδερμίδα. Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις (light και medium). Η αίσθηση που αφήνει είναι απαλή και δεν χρειάζεσαι make up, το οποίο κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο λιπαρό. Αν όμως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και θέλετε κάλυψη, η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστείτε και μια καλυπτική πούδρα-make up.

    ΑπάντησηΔιαγραφή