Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

... CHERRYBOX ...



Η νέα μόδα για εμάς που... ψαχνόμαστε??? Τα Beauty Boxes! Με μια μηνιαία, τριμηνιαία, ετήσια κλπ συνδρομή, έρχεται στη πόρτα μας ένα κουτί με... καλούδια! Cherrybox, Beauty Test Box, LovelyBox είναι μερικά από αυτά τα κουτιά "έκπληξη". Στο παρόν post θα σας μιλήσω για την πρώτη μου εμπειρία με τέτοιου είδους κουτιά και συγκεκριμένα για το Cherrybox....!




Μόνο με 10 ευρώ το μήνα θα παίρνεις στο σπίτι σου ένα υπέροχο κουτί με 5-7 δείγματα top προϊόντων ομορφιάς σε ειδικό μέγεθος, για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου! Και όλα αυτά ειδικά επιλεγμένα για εσένα , σύμφωνα με το  beauty profile σου!



CHERRYBOX Μαΐου





Το πρώτο μου Cherrybox ήταν αυτό του μήνα Μάιου!

 Ας δούμε τί μου έστειλαν για το μήνα αυτό!



Αρχικά ένα όμορφο ευχαριστήριο γράμμα σας περιμένει με το που ανοίξετε το κουτάκι!



Τα προϊόντα περιποίησης.....
Μόλις άνοιξα το Cherrybox...



1) Από την εταιρεία Babor: Ultra Performance Lip 
Colour (κανονικό μέγεθος) στην απόχρωση Nude Brown (τιμή 25ευρώ). Κραγιόν μεγάλης διάρκειας που αναπλάθει, προστατεύει και λειαίνει το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών, χαρίζοντας ταυτόχρονα μοναδική λάμψη! Την εταιρεία BABOR τη γνωρίζω από την αισ8ητικό μου, που χρησιμοποιεί προιόντα της στο ινστιτούτο και  έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά! Πρόκειται για ένα nude χρωματάκι σε μια προσεγμένη συσκευασία που θυμίζει κάτι από Dior Addict...! Το δοκίμασα μία φορά και μου άρεσε αρκετά! Είναι απίστευτα ενυδατικό, αλλά όχι τόσο σταθερό!!!








2) Από την εταιρεία Diptyque: Ένα άρωμα που μοσχοβολάει Ελλάδα! Eau De Toilette Philosykos (στα 12ml). Η φρεσκάδα των φύλλων της συκιάς, η μυρωδιά του σύκου και του φλοιού του δέντρου σε συνδυασμό με μια απαλή νότα λευκού κέδρου, προσφέρουν στο μοναδικό αυτό άρωμα ένα ευχάριστο βάθος! (τιμή 84,50 ευρώ τα 100ml)! Μυρίζει καλοκαίρι, δροσιά και φρεσκάδα! 









3) Από την Kyana: Μάσκα αναζωογόνησης μαλλιών, Herboria Max Restruucturing Mask (κανονικό μέγεθος 250ml). Με φυσικά συστατικά και υπέροχο άρωμα! Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα! (τιμή 10 ευρώ τα 250ml)








4) Από την γνωστή μου Murad, ένα εκπληκτικό προϊόν  Intensive-C Radiance Peel ( στα 10 ml). Με διπλή δράση, πήλινγκ και μάσκα μαζί, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μειώνει τις διχρωμίες του δέρματος, ενώ χαρίζει πρόσωπο βαθιά ενυδατωμένο και λαμπερό! (τιμή 55 ευρώ τα 50ml). Αγαπώ τη MURAD! Κάθε προϊόν της είναι μοναδικό! Η συγκεκριμένη μάσκα πραγματικά κάνει βαθιά απολέπιση στο δέρμα! Νοιώθεις κάτι σαν τσούξιμο αρχικά, γεγονός που σε κάνει να νοιώθεις ότι καθαρίζει σε βάθος! Την επόμενη μέρα... το δέρμα είναι απίστευτα λαμπερό και αναζωογονημένο....








5) Από την ελληνική Red Water: Hydrating Gel (στα 60ml) Ενυδατικό αφρόλουτρο με ελιά, βιολογικό ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5 που μετατρέπει, χάρη στο ιαματικό νερό που περιέχει, τη διαδικασία καθαρισμού του σώματος σε ολοκληρωμένη κούρα ευεξίας! (τιμή 9,20 ευρώ τα 250ml)


Η πρώτη μου εντύπωση ήταν πολύ θετική! Η τιμή του κουτιού συγκριτικά με το σύνολο και την ποιότητα των προϊόντων, συμφέρουσα!!! Τα προϊόντα και η εταιρείες, αξιόπιστα! Σίγoυρα θα παραγγείλω και επόμενο CherryBox.....
Σύντομα ακολουθεί νέο blog post με mini rewies για το κάθε ένα από τα προϊόντα του Cherrybox...
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές, τα προιόντα που συμμετέχουν και τυχόν άλλες απορίες.... www.cherrybox.gr

10 σχόλια:

  1. to koutaki mas eixe akrivws to idio periexomeno!!!!!teleio den einai to arwma??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρε! ωραια προιοντα είχε το κουτακι αυτην την φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη! Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό και το επόμενο!

      Διαγραφή
  3. εγω απογοητευτηκα παντως γιατι απο τα 5 προιοντα που μου εστειλαν τα 2 ηταν δειγματα!νομιζω δεν ειχαν αναφερει για δειγματα αλλα για travel size προιοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δεύτερο κουτάκι είδα ότι δεν άρεσε σε πολλές...! Άρχισαν να βάζουν δειγματάκια κλπ...! Γι'αυτό το λόγο και δε θα το προτιμήσω για δεύτερη παραγγελία!

      Διαγραφή
  4. interesting post!
    Would you like to follow each other via gfc&bloglovin? Let me know!
    http://walls-cant-stop-you.blogspot.com/2013/07/6-stylish-sheinsidecom-outfits.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. polu wraia ola!to kragion fainetai arketa kalo!skeftomai na to paraggeilw k egw to koutaki!!
    an thes rikse mia matia sto blog mou
    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλό κραγιόν και από επαγγελματική εταιρεία! Μπορείς να επιχειρήσεις να παραγγείλεις κι εσύ κάποιο συνδρομητικό κουτάκι...
      Φιλάκια και ... τα λέμε στο blog σου!

      Διαγραφή